Thuis

Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Bedrijfprofiel


 

 Optoelectrionicsco. van Hebeipengyuan, Ltd in 2006 wordt gevestigd, hangt de bedrijfsfilosofie van „innovatie, snelheid en ontwikkeling aan“, vestigt het grote doel van „gebaseerd op Peking, Tianjin en Hebei die, die geheel China onder ogen zien en de gehele wereld“ bekijken, bezet het strategische het bevelen punt van de high-tech industrie door zich bij de onafhankelijke innovatie te baseren, en ontwikkelt zich snel tot een leverancier van de systeemoplossing van het integreren van Internet + Intelligente LEIDEN bliksemsysteem dat. Optoelectrionicsco. van Hebeipengyuan, Ltd is nationale high-tech onderneming het integreren high-end leiden en aanstekende productenonderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst die verpakken. En wij hebben uitvoerige strategische samenwerking met CRRC-groep, CR350, CRH380BL, 3AG25, CRH-350, CRH-250, 160km/h-EMOE en andere projecten van het verlichtingssysteem, die zich bij de wetenschappelijke en technologische innovatie baseren, die tot het hoge eind leiden.

 In April 2020, optoelectrionicsco. van Hebei Pengyuan, antwoordde Ltd actief aan de vraag van de staat, snel omgezet die en onze productie wordt uitgebreid in een zeer belangrijke epidemische onderneming van de preventie materiële productie in Hebei-Provincie die, die efficiënte waarborg verstrekken voor de globale epidemische weerstand, en een industriële ketting vestigen integrerend corpusculaire de ademhalingsapparatenonderzoek van KN95 en ontwikkeling, productie, verkoop. BUILD 100000 de workshop van de niveaureiniging, introduceert 10 productielijnen van ademhalingsapparaten, met een dagelijkse output van zelfs 2 miljoen. Het heeft volledig-automatische ademhalingsapparaatproductielijn, de snijmachine van de computerriem, ultrasoon lassenmachine, automatische verpakkende machine, hoge snelheidslaser die machine en ander materiaal merken. Optoelectrionicsco. van Hebeipengyuan, Ltd uitgezochte hoge standaardteeltmaterialen, de productie van uitstekende kwaliteit, inspectie van uitstekende kwaliteit die, op de nationale die GB2626-2006-norm van China voor ademhalingsapparaten wordt de gebaseerd, met andere nationale normen van verschillende landen wordt gecombineerd, ontwikkelen wij en produceren ademhalingsapparaten geschikt voor verschillende landen en gebieden. En wij hebben Ce-certificatie, ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001, enz. overgegaan.

 ● Opgericht in 2006, gelegen in Qinhuangdao van Hebei, Nationale Hi-tech onderneming

 ● ISO9001: 2015 en ISO14001: 2015

 ● Voorziend de wereld van hoogte - de maskers van de kwaliteitssupernova KN95 FFP2

 ● Één miljoen capaciteit per dag, v-Vertrouwen installatiecontrole

 De Certificatie van ● KN95 China en FFP2-de Certificatie van Ce

 ● Charter het vliegtuig die, komt om het even welke bestemming binnen 24 uren aan verschepen

 

Bedrijfvertoning


China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Onze Fabriek


China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Certificaat


China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 Optoelectrionicsco. van Hebeipengyuan, Ltd dat in 2006 wordt gevestigd, hangt de bedrijfsfilosofie van „innovatie, snelheid en ontwikkeling aan“, vestigt het grote doel van „gebaseerd op Peking, Tianjin en Hebei die, die geheel China onder ogen zien en de gehele wereld“ bekijken, bezet het strategische het bevelen punt van de high-tech industrie door zich bij de onafhankelijke innovatie te baseren, en ontwikkelt zich snel tot een leverancier van de systeemoplossing van het integreren van Internet + Intelligente LEIDEN bliksemsysteem. Optoelectrionicsco. van Hebeipengyuan, Ltd is nationale high-tech onderneming het integreren high-end leiden en aanstekende productenonderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst die verpakken. En wij hebben uitvoerige strategische samenwerking met CRRC-groep, CR350, CRH380BL, 3AG25, CRH-350, CRH-250, 160km/h-EMOE en andere projecten van het verlichtingssysteem, die zich bij de wetenschappelijke en technologische innovatie baseren, die tot het hoge eind leiden.

 In April 2020, optoelectrionicsco. van Hebei Pengyuan, antwoordde Ltd actief aan de vraag van de staat, snel omgezet en die onze productie wordt uitgebreid in een zeer belangrijke epidemische onderneming van de preventie materiële productie in Hebei-Provincie die, die efficiënte waarborg verstrekken voor de globale epidemische weerstand, en een industriële ketting vestigen integrerend corpusculaire de ademhalingsapparatenonderzoek van KN95 en ontwikkeling, productie, verkoop. BUILD 100000 de workshop van de niveaureiniging, introduceert 10 productielijnen van ademhalingsapparaten, met een dagelijkse output van zelfs 2 miljoen. Het heeft volledig-automatische ademhalingsapparaatproductielijn, de snijmachine van de computerriem, ultrasoon lassenmachine, automatische verpakkende machine, hoge snelheidslaser die machine en ander materiaal merken. Optoelectrionicsco. van Hebeipengyuan, Ltd uitgezochte hoge standaardteeltmaterialen, de productie van uitstekende kwaliteit, inspectie van uitstekende kwaliteit, die op de nationale GB2626-2006-norm van China voor ademhalingsapparaten wordt de gebaseerd, die met andere nationale normen van verschillende landen wordt gecombineerd, ontwikkelen wij en produceren ademhalingsapparaten geschikt voor verschillende landen en gebieden. En wij hebben Ce-certificatie, ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001, enz. overgegaan.

 ● Opgericht in 2006, gelegen in Qinhuangdao van Hebei, Nationale Hi-tech onderneming

 ● ISO9001: 2015 en ISO14001: 2015

 ● Voorziend de wereld van hoogte - de maskers van de kwaliteitssupernova KN95 FFP2

 ● Één miljoen capaciteit per dag, v-Vertrouwen installatiecontrole

 De Certificatie van ● KN95 China en FFP2-de Certificatie van Ce

 ● Charter het vliegtuig die, komt om het even welke bestemming binnen 24 uren aan verschepen

 

China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : SUPERNOVA

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 10000000-90000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Certificaten China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Certificaten China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Certificaten China Hebei Pengyuan Optoelectronic Co.,Ltd Certificaten